vineri, 2 martie 2012

This Moment. A moment I want to pause, savor and remember.

A Friday ritual. A single photo - no words - capturing a moment from the week. A simple, special, extraordinary moment. A moment I want to pause, savor and remember. If you're inspired to do the same, leave a link to your 'moment' in the comments for all to find and see. {from www.soulemama.com}

4 comentarii:

Gentiana spunea...

Hei ai facut ziar cu VV...felicitari, super idee!!! Nu stiam ca VV s-a intors in Romania...s-a intors? Si La multi ani, am citit acum despre ziua ta. A fost minunata ca tine! :-)

The Fairy's Apprentice spunea...

Multumes, Ana! VV nu s-a intors in Romania, lucram la distanta, ea in Barcelona, restul echipei la Bucuresti :).
Te sarut, in aprilie vin la Lago din Garda, poate ne vedem!

Gentiana spunea...

Ne vedem sigur, sa-mi spui din timp ca sa ne organizam cu piticul nostru...o sa-l cunoasteti :-). Veniti singuri sau in 5? La Lago di Garda sunt niste atractii splendide pentru copii..poate ca ati mai fost deja, sunt 3 parcuri de distractii super frumoase din care unul e un safari unde girafele iti mananca din mana...si sunt toate animalele libere. Splendid. Te pup si va asteptam cu drag! Si multa bafta in proiectul cu VV...super idee! ;-)

The Fairy's Apprentice spunea...

Pai asta esti si motivul pentru care am ales acest loc :). Parcuri de distractie, gradini zoologice, paradis pentru copii!